Cum sa cumperi prima jucarie sexuala dintr-un sex shop

Nu este nevoie sa va simtiti jenat sau intimidat atunci cand cumparati prima jucarie sexuala. Experienta poate fi, si ar trebui sa fie, una usoara. La urma urmei, este vorba despre obtinerea a ceea ce doriti.

Alegeti un sex shop respectabil
Daca aveti o idee preconceputa despre cum arata un “sex shop”, trebuie sa aflati ce este cu adevarat acolo. Buticurile pentru adulti de astazi, sunt magazine distractive, clasice si de ultima generatie care sunt umplute cu mult mai mult decat jucarii sexuale. Puteti gasi haine si pantofi sexy, costume si tot felul de produse sexy, in plus fata de o gama larga de jucarii si filme. Nu va zgarciti cand vine vorba de un sex shop pe care il alegeti in care sa cumparati prima jucarie sexuala – va face diferenta in ceea ce priveste modul in care se desfasoara experienta dvs. … sa nu mai vorbim de calatoriile sexuale ulterioare.

Renuntati la orice vinovatie, rusine sau jena pentru cumpararea primei jucarii sexuale. Fiecare femeie merita sa gaseasca placere sexuala – cu un partener si pe cont propriu. Și nu este nimic in neregula cu asta. Jucariile sexuale de astazi sunt concepute astfel incat sa fie primite si adaptate femeilor, astfel incat sa puteti fi sigure ca veti gasi ceva care va stapaneste fantezia.

Daca sunteti putin nervoase in ceea ce priveste cumpararea primei jucarii sexuale dintr-un sex shop, cereti-i un prieten bun sa va insoteasca. In acest caz, alegeti un prieten care este “experimentat” atunci cand vine vorba de cumparaturi de jucarii sexuale, astfel incat sa va poata sfatui ce sa cautati atunci cand vine vorba de selectia produselor proiectate doar pentru placerea dumneavoastra. Gama nesfarsita de optiuni poate coplesitoare atunci cand nu stiti ce cautati, deci este bine sa aveti un partener care va poate incuraja sa va relaxati si sa aveti incredere in instinctul dvs. sexual.

Vorbind de a sti ce sa cautati – este, de asemenea, important sa va cunoasteti corpul si ce va excita – ca sa puteti alege o jucarie sexuala care sa va maximizeze placerea. Exista jucarii concepute pentru a ajuta femeile sa atinga punctul culminant in mai multe moduri – fie prin clitoris, vagin sau ambele. Petreceti putin timp explorand corpul (fara folosirea mai intai a jucariilor), astfel incat sa puteti determina locul unde veti obtine cea mai mare placere. In acest fel, atunci cand faceti cumparaturile de jucarii sexuale, veti sti ce fel de jucarie trebuie sa aduceti acasa.

Daca ati depasit jena sau vina achizitionarii primei jucarii sexuale, dar sunteti inca prea timide pentru a va aventura intr-un magazin sex shop, cumparati online. Puteti avea aproape orice livrat la usa dvs. prin internet in aceste zile si multe magazine de tip sex shop sunt sensibile la confidentialitatea clientilor lor atunci cand vine vorba de a trimite pachete.