Fidget Spinner: ce trebuie sa stii despre jucaria la moda

Trebuie sa va intoarceti multi ani pentru a gasi o tendinta mondiala la fel de coplesitoare ca si Fidget Spinner, o jucarie mica de mana care a castigat reputatia de a fi utila pentru a combate anxietatea si stresul.

Gadgeturile care ii fac pe copii sa se indragosteasca si ii supara pe profesori – deoarece, spun ei, le distrag atentia elevilor in salile de clasa – sunt fabricate din materiale diferite, cum ar fi plasticul sau otelul, si sunt alcatuite dintr-o axa centrala doua, trei sau mai multe brate, care se termina in inele cu rulmenti care sunt rotite pana cand rabdarea este pierduta (sau recuperata).

Pentru ce este Fidget Spinner?

Fidget Spinner serveste astfel incat multi oameni sa-si petreaca energia si sa se desprinda de nervozitatea pe care o cauzeaza unele lucruri. Acesta este motivul pentru care unii producatori ai acestor jocuri spun ca produsele lor pot fi un antidot pentru a linisti copiii cu tulburari de atentie. In mod similar, ele sugereaza ca, copiii cu anxietate si autism pot gasi o usurare cu miscarea repetitiva a jucariei.

Conceptul „Fidgeting“ se refera la setul de comportamente pe care oamenii le repeta cand au o sarcina de facut, gesturi mici sau ticuri pe care le facem in timp ce facem altceva, cum ar fi sa mazgalim in timp ce vorbim la telefon sau sa miscam mainile intr-un anumit fel cand vorbim in fata unui public larg.

Beneficii ale Fidget Spinner

Folosirea dispozitivului Fidget Spinner presupune urmatoarele beneficii potentiale:

  • Evita plictiseala.
  • Ajuta la controlul anxietatii, stresului si imbunatatirii concentratiei.
  • Nu este zgomotos, este linistit si nu distrage oamenii din mediul inconjurator.
  • Ajuta la mentinerea unei parti a creierului ocupata care poate fi distrasa de alte ganduri.
  • Acesta poate ajuta copiii cu tulburari de atentie sau autism.