4 plaje din Mallorca, Spania pe care trebuie să le vizitați

Am petrecut o parte din vara trecută în frumoasele și tropicalele Insulele Baleare din Spania. Am petrecut zilele vizitând toate plajele din apropiere de Mallorca, insula pe care am stat pe durata călătoriei. După cum vă puteți imagina, nisipul alb cald și apa albastră din Marea Mediterană oferă plaje nesfârșite de explorat, fiecare fiind unică și posedând propriul farmec. Am profitat pe deplin, vizitând o nouă locație de plajă în fiecare zi. Iată primele plaje pe care ar trebui să le explorați data viitoare când vă aflați în Mallorca.

1) Cala Varques

Vederea este uluitoare, este situată într-un golf frumos și oricare ar fi direcția în care am privit, suntem înconjurați de stânci și decupaje de stâncă. Aș recomanda să aduceți propriile băuturi răcoritoare dacă intenționați să vă petreceți ziua acolo (veți dori să), deoarece nu există servicii de mâncare sau băutură oferite, așa cum se întâmplă pe plajele mai populare.

2) Es Trenc

Această plajă are o lungime de peste doi kilometri, deci este surprinzător faptul că a reușit să rămână nealterată și încă nu este atașată vreunui tip de stațiune. Lungimea lungă a plajei o face perfectă pentru o plimbare relaxantă de-a lungul țărmului. Deși încă atât de frumoasă și pitorească, apa este mai întunecată aici decât celelalte plaje, așa că mențineți snorkeling-ul pentru o altă zi. Există, de asemenea, cascade și trasee pentru a explora în apropiere. Deși populară, plaja oferă o senzație de la distanță și își păstrează simțul sălbatic.

3) Cala Comtessa

După ce am găsit această plajă, ne-am întors de cel puțin trei ori în timpul nostru în Mallorca. Are cea mai clară apă de pe insulă (literalmente se simte ca și cum ai fi într-o piscină), așa că este minunată pentru snorkeling. De asemenea, există o insulă la câteva căi de acces de pe plajă, unde puteți înota și explora cu ușurință. Deși plaja este mică (doar aproximativ 100 de metri), rocile albe din jur oferă o mulțime de locuri pentru a sta și a face plajă.

4) Portul Alcudia

Această plajă este mai dezvoltată și este un loc popular pentru turiști. Există o coridor din lemn, care urmează de-a lungul întregii întinderi a plajei (3,4 km) până la doc. Veți simți că trăiți într-o stațiune când vizitați această plajă. Toți vizitatorii au acces complet la șezlonguri și umbrele. De asemenea, există o cafenea care servește băuturi delicioase, fructe în timp ce stați în razele soarelui tropical.