Cele mai ieftine tari pentru vacante low cost

vacante low cost

Daca sunteti unul dintre cei care tine cont de buget atunci cand vine vorba de planificarea vacantei , aruncati o privire la cele mai ieftine destinatii pentru a merge in vacanta. Cu care vreti sa incepeti?

Ori pentru ca zborul spre aceste destinatii este scandalos de ieftin sau pentru ca costul unui meniu nu depaseste 2 euro, acestea sunt cele mai ieftine tari din lume pe care trebuie sa le cunoasteti .

Cele mai ieftine tari pentru vacante low cost

1. Cambodgia

In Cambodgia puteti gasi cazare de la 7 euro pe noapte. Si daca doriti luxul de a avea aer conditionat, aproximativ 10 euro. Dar daca mancarea buna si ieftina este ceea ce cautati, mergeti la pietele vanzatorilor de strada din capitala, Nom Pen. Un bol de supa de taitei cu carne va va costa mai putin de 2 euro. Iesiti din circuitele turistice scumpe si incurcate din Cambodgia si descoperiti aceasta tara din Asia de Sud-Est pentru mai putin de 20 de euro pe zi. Recomandarile noastre si cele mai ieftine atractii: zona nordica a Mekong si templul din Preah Vihear.

2. Albania

Cu un peisaj montan uimitor, o capitala prospera si eclectica, Tirana, si plaje care rivalizeaza cu perlele din Grecia vecina, Albania este una dintre aceste diamante brute, inca de descoperit in Europa. Cap de la Vlore de-a lungul Llogariei, un drum nostalgic si indraznet, la golfurile turcoaz ale Marii Ionice. Cufundati-va in istorie in Butrinti, Apolonia, Kruja, Berati, sau urcati pe unul dintre buncarele miticale din Hoxa. Cel mai bun mod de a cunoaste tara va fi transportul public, desi nu este foarte fiabil, este cel mai ieftin. Vezi si alte destinatii turistice, oferte de vacante si alte articole pe ponturivacante.ro.

3. Peru

Peru este o destinatie ieftina, mai ales daca va deplasati prin partea de nord a tarii. Desi nici sudul nu este scump. Recomandarea noastra este sa nu ratati sudul Peru cu atractii precum Machu Picchu, Lacul Titicaca, orasul Arequipa sau Copacabana.

4. Portugalia

Portugalia este o tara binecuvantata cu plaje paradisiace, impresionante coaste abrupte, orase impresionante din punct de vedere arhitectural si un climat incredibil. In plus, daca adaugati alimente bune si vinuri mai bune la preturi mici, atunci Portugalia devine una dintre destinatiile de top ieftine din lume. Puteti gasi pensiuni langa Lisabona si cu vedere la mare pentru aproximativ 15 de euro pe camera.

5.Filipine

Filipine este probabil una dintre destinatiile cele mai putin populare din Asia de Sud-Est, dar nu mai putin atractiva. Descoperiti o tara plina de plaje nesfarsite si de paduri exotice, unde va puteti pierde la un pret foarte mic. Veti descoperi plajele inconjurate de o zona montana verde.