Primii pasi pe un blog gratuit

In ultimii ani, din ce in ce mai multi tineri simt nevoia sa aiba un loc in mediul virtual in care sa se exprime. Desi retelele de socializare le ofera aceasta oportunitate, unii cauta un alt loc in care sa faca asta si cei mai multi dintre tineri aleg un blog gratuit.

Exista cateva platforme pe care iti poti crea foarte usor un blog gratuit. Nu trebuie decat sa completezi cateva date si apoi vei avea acces la propriul tau locsor virtual in care poti scrie ganduri, impresii din calatorii, sugestii in privinta restaurantelor dintr-un anumit oras sau multe alte lucruri.

blog-gratuit-1024x682

Daca iti place sa scrii si vrei sa iti indrepti atentia catre un blog gratuit, in primul rand gandeste-te la ce vrei sa scrii pe el. In functie de acest lucru, poti alege un nume foarte interesant, care sa atraga cititori, pentru ca, in definitiv, acesta este motivul pentru care incepi un blog: sa te citeasca publicul!

Mai apoi, e bine sa alegi un blog gratuit, ca incepator, intrucat astfel ai sansa sa-ti exersezi scrisul, dar si sa te familiarizezi cu un blog. Fireste, exista variantele de bloguri pentru care platesti, insa la inceput, un blog gratuit este ideal.

blog-gratuit-azi

Trebuie sa ai grija cand iti creezi un blog gratuit si, in general cand iti faci un blog, pentru ca libertatea de exprimare este garantata prin Constitutie, dar tot exista cateva reguli pe care trebuie sa le respecti. In principiu, trebuie sa ai grija ca pe blog sa nu aduci prejudicii imaginii nimanui. Daca o faci, poti raspunde conform legii. Iti poti exprima nemultumirile la adresa sistemului, dar trebuie sa impachetezi ideile intr-un mod in care sa nu iti atragi probleme. Din condei poti contura texte foarte frumoase.

Exista in Romania exemple de bloggeri care au ajuns sa faca o meserie din scris. Dupa ce incepi sa inveti, sa vezi cum trebuie sa scrii si te familiarizezi cu platforma, incepi sa constati ca ai putea castiga banuti din asta. Ai putea de exemplu, sa incepi prin a merge la evenimente si apoi sa scrii despre ele. Cunoaste ceilalti bloggeri din localitatea ta si astfel iti vei face contacte. Usor, usor, vei incepe sa fii cautat pentru a scrie despre anumite festivaluri si beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Inainte sa-ti deschizi un blog, mai cauta informatii despre aceasta lume. Cu siguranta te va fascina, iar cand vei incepe sa primesti si reactii din partea cititorilor, totul va fi minunat!