Pleacă în vacanță cu saci vidat!

Cu toții iubim vacanțele. Mai ales cele lungi. Și deseori se întâmplă să plecăm cu bagaje multe și să ne întoarcem și cu mai multe. Mai ales dacă suntem femei. Ne-am lua toată garderoba dacă este posibil. Noroc că impun o limită de kg cei de la compania aeriană. O problemă pe care o avem atunci când plecăm în vacanță o constituie într-adevăr numărul de bagaje. Nu întotdeauna ne putem limita, mai ales dacă stăm vreo 3 săptămâni. Spune-i unei femei că trebuie să renunțe la un anumit sacou sau poșetă..Nu cred că ai vrea să îi vezi reacția. Tocmai pentru a nu întâmpina astfel de situații, s-au inventat saci vidat potriviți pentru transportul hainelor tale în călătorii.

transport haine

Atunci când vrei să iei în vacanță cu tine aproximativ toată garderoba, parcă valizele nu mai sunt de ajuns. Numai pantofii și gențile ocupă jumătate din spațiu. De aceea trebuie să găsești soluția potrivită pentru a avea loc să pui toate hainele și lucrurile necesare. Folosind saci vidat, salvezi mai mult de 70% din spațiu. Sunt simplu de folosit și ajută enorm atunci când ești în ”criză” de spațiu. Pune lucrurile în saci vidat și apoi scoate aerul afară folosind un aspirator. O metodă rapidă și eficientă.

Poți achiziționa saci vidat la prețuri foarte accesibile. De asemenea, economisești bani folosind această metodă de transport al hainelor. Sacii sunt reutilizabili, deci îi vei putea folosi și în concediul următor fără nicio problemă. Îi poți lua în dimensiuni diferite în așa fel încât să se potrivească lucrurilor pe care vrei să le iei cu tine. Dacă ai de transportat perne sau pilote de pat sunt saci vidat de mărimi mari ideale pentru acestea. Singurul lucru la care ar trebui să ai grijă sunt pantofii. Dacă au toc cui ar putea foarte ușor intra prin sac, deteriorându-l.

saci vidat

 

Un alt avantaj este că de data această despachetatul nu îți va mai da așa mari dureri de cap. Singurul lucru pe care îl ai de făcut este să desfaci sacii și să iei hainele împachetate direct. Acestea se păstrează intact așa cum le-ai împăturit de acasă. Pe de altă parte, nu trebuie să îți faci griji că hainele tale se vor murdări, deoarece sacii de vidat sunt creați special ca să protejeze lucrurile împotriva prafului, umezelii, mucegaiului și chiar insectelor. Așa că indiferent de locul în care vei merge în vacanță, hainele tale vor fi protejate și nu vei întâmpina situații neplăcute. Să mai spunem și de faptul că le poți scoate direct parfumate? Da! Există saci vidat parfumați care au grijă ca îmbrăcămintea ta să prindă un miros plăcut deși au stat un timp îndelungat în bagaj.

Dacă încă nu te-am convins că sacii de vidat sunt alegerea perfectă pentru orice casă, ar trebui să încerci pe propria piele! Comandă online câțiva saci pentru haine și folosește-i în următoarea deplasare. Indiferent că e vorba de mutat, depozitare sau transport, aceștia sunt extrem de practici și utili. Nu te mai chinui cu sute de valize și cutii de carton pentru mutare! Și nu îți mai face griji că nu vor încăpea hainele în valiza specială pentru avion!

saci vacuum vidat