Trucuri pentru a profita de cele mai bune promotii online

Dacă nu ați început să utilizați promotii online, e timpul să o faceți. În zilele noastre, folosirea cupoanelor de discount pentru atragerea de noi clienți este comună practică și inteligentă.

Cu câțiva ani în urmă, agenții de publicitate au cheltuit 88% mai mult pe promotii online decât au făcut-o în ultimul. Deci, cum se explică creșterea dramatică?

Profitați de oportunitatea enormă din jurul promoțiilor. Se produce o schimbare enormă. Așa cum am menționat mai sus, în 2012, agenții de publicitate au cheltuit 88% mai mult pentru promotii online decât deceniul anterior.

Puneți accentul pe promoțiile online. Această schimbare dramatică se concentrează în special pe promovările online. Promoțiile online sunt în creștere atât de mult, deoarece domeniul digital este vehiculul de promovare cel mai eficient. Este un mediu care permite consumatorilor să interacționeze direct cu agenții de publicitate – pot achiziționa o afacere, pot descărca sau împărtăși un cupon, pot intra sau voteze într-un concurs. Cele mai multe promotii online sunt proiectate să reprezinte o industrie de aproximativ 83 de miliarde de dolari până în 2017.

Există multe tipuri diferite de promotii online. Cele mai importante categorii includ, reduceri, cupoane, evenimente și marketing de tip whitepaper. E-mailul este centrul strategiei de promovare. Adresele de e-mail au puterea de a aduce venituri semnificative pentru programul de afaceri. Cheia este să aveți un plan concret și să rămâneți la el.

Nu opriți vânzarea publicității tradiționale. În schimb, găsiți modalități de a utiliza promoțiile pentru a rezolva nevoile agenților dvs. de publicitate și pentru a vă pune la dispoziție toate materialele publicitare tradiționale.

Promovarea este într-adevăr viitorul și, ca o companie media, sunteți gata să profitați de această oportunitate. Stimulentele virtuale oferă promotii online care ajută companiile să se conecteze pe cei mai valoroși angajați, clienți și parteneri în moduri care nu au fost niciodată posibile. Aceste sfaturi vă ajută să profitați de tendința de a promova online.