Black Friday 2018 – cum sa eviti sa fii pacalit

black-friday-2018

Black Friday s-a stabilit ca fiind una dintre cele mai atractive date pentru cumparaturile de Craciun. Dansul ofertelor este constant, asa ca, asociatiile de consumatori ne invita “sa comparam preturile si sa nu ne lasam pacaliti de reduceri”.

Mii de oameni profita de ofertele de Black Friday 2018, care vor avea loc vineri, 16 noiembrie, pentru a-si face cumparaturile. Reducerile in aceste zile pot atinge 70% sau 80% in anumite categorii sau produse specifice. Este foarte dificil sa gasiti o astfel de reducere mare printre cele mai cautate categorii, cum ar fi moda sau tehnologia, deci, daca gasiti un produs, care este de obicei foarte scump, verificati daca este real. Daca doriti sa stiti cum, va oferim cateva sfaturi pentru a evita inselatoriile in timpul Black Friday 2018.

Black Friday 2018 – cum sa eviti sa fii pacalit

In general, pentru a evita inselatoriile de Black Friday sau in orice alt moment al anului, cheia este sa actionati cu bun simt. Daca este o oferta prea buna, daca pagina are ceva ciudat sau daca cere date pe care nu trebuie sa le dati inainte, nu cumparati.

Multe companii profita de aceasta zi pentru a lansa reduceri mari pe produsele lor. Cautarea celor mai bune oferte de Black Friday 2018 necesita timp pentru a cauta cel mai bun pret. Una dintre cele mai utile este sa utilizati aplicatiile pentru a urmari preturile. Functionarea lor este simpla, introduceti URL-ul unui produs, iar aplicatia in sine colecteaza evolutia preturilor.

Atunci cand cumparati prin intermediul telefonului mobil, se recomanda evitarea retelelor wireless nesigure. Este de preferat sa impartasiti informatiile cartii de credit atunci cand utilizati o conexiune cunoscuta si privata.

Cumparati din magazine si marci recunoscute si de incredere. Incercati sa utilizati sisteme de plata cunoscute sau carti de credit. Nu este recomandabil sa utilizati carduri de debit.

Nu aveti incredere in ofertele care sosesc prin posta sau prin WhatsApp. Unele dintre inselatoriile din aceste zile sunt transmise prin campanii de e-mail frauduloase care promite reduceri avantajoase si apoi se dovedesc a fi false. Inainte de a intra pe orice link pe care il primiti, investigati si cautati oferta pe cont propriu.

Pentru a evita acest lucru, verificati in avans preturile produselor pe care doriti sa le achizitionati in timpul Black Friday 2018 si comparati cu alte magazine fizice si online.