Profita de cele mai mari reduceri de imbracaminte online

Perioada reducerilor a inceput deja in Romania in orice magazin online imbracaminte, a doua perioada a anului in care magazinele de moda si fashion ofera cele mai bune oferte si reduceri. In perioada reducerilor, in functie de fiecare comert, vanzarile de imbracaminte sunt de obicei intre 50% si 70% reducere. Ofertele excelente se aplica in orice magazin online imbracaminte si in platformele lor de vanzari online. Exista din ce in ce mai multi cumparatori care, fie pentru ca nu au timp, fie sunt comozi sau calatoresc foarte mult, profita de sezonul de reduceri pentru a-si face cumparaturile online pe un site de moda si tendinte.

Dar astazi exista multi oameni care se tem sa cumpere o piesa de imbracaminte. Pentru a profita la maximum de achizitiile online in perioada reducerilor, va prezentam acest ghid de moda si fashion:

1. Lista de cumparaturi

Inainte de a vizita un site de moda si tendinte, faceti o lista de cumparaturi cu ceea ce aveti nevoie pentru a va completa dulapul. Perioadele de discounturi sunt ideale pentru a beneficia de reduceri pentru a obtine haine de baza. Dintre cele care va vor fi mai utile decat altele. Scrieti o lista, asa veti avea clar ceea ce cautati si nu veti iesi din obiectivele dvs.

2. Lasati produsele in cosul de cumparaturi cateva zile

Introduceti pagina de unde doriti sa cumparati (inregistrati-va, acest lucru este foarte important, deoarece magazinul online trebuie sa aiba o corespondenta cunoscuta). Gasiti elementele care va intereseaza si adaugati-le in cosul dvs. de cumparaturi. Apoi parasiti pagina.

Magazinele online nu doresc sa piarda o vanzare atunci cand clientul a selectat deja elementele si multe dintre ele folosesc strategia daca ati lasat produsele in carucior, sa va contacteze din nou pentru a va reaminti. In acest contact, un numar mare de magazine ofera o reducere pentru achizitia in asteptare, pentru a incuraja aceasta vanzare cat mai mult posibil.

Atat de simplu …

Acest truc, de obicei, functioneaza destul de bine atunci cand vine vorba de a cumpara haine ieftine online, deoarece multe magazine de moda si fashion online folosesc aceasta tehnica.

3. Fiti un client anonim. Nu dati indicii magazinelor online despre cine sunteti si ce vreti.

In zilele noastre, magazinele online folosesc multe strategii de stabilire a preturilor pentru a-si optimiza profiturile. Printre aceste tehnici se numara colectarea de date din browser prin asa-numitele cookie-uri. Prin aceasta metoda, ei ajung sa stie ce site-uri ati vizitat, gusturile si interesele personale.

In cazul in care un magazin online imbracaminte stie ca sunteti un cumparator potential al unui anumit produs sau serviciu, este probabil sa incerce sa optimizeze beneficiile si in mod automat aduce un pret mai mare fata de un alt client caruia nu-i stie pretul si obiceiurile.

Trucul este foarte simplu, pur si simplu prin stergerea cache-ului si cookie-urile din browser-ul nostru este posibil sa va intoarceti pentru a accesa un anumit produs sau serviciu la un pret redus.

4. Inscrieti-va pentru a primi alerte prin e-mail

Companiile trimit adesea oferte de reduceri celor care se afla pe lista de e-mailuri. Unele dintre aceste oferte sunt disponibile o singura data. Daca va inregistrati cu mai multe adrese de e-mail, puteti acumula mai multe coduri de reduceri unice. De asemenea, multe magazine online imbracaminte va ofera un cupon de reducere de 10% doar pentru a va incrie la newsletter.

Nu va inscrieti doar la magazinele preferate – faceti la fel si cu concurentii. In acest fel puteti compara ofertele si puteti compara preturile.

Pentru a va organiza casuta postala, configurati un filtru care trimite toate e-mailurile promotionale intr-un folder separat. Avantajele sunt: unu, aveti toate cupoanele de reducere intr-un singur loc, lucru ce va permite sa comparati ofertele intre magazine, si doi, puteti detecta rapid tendintele vanzarilor la timp.

5. Retele sociale

Este important sa acordati atentie retelelor sociale ale brandurilor sau buticurilor care va intereseaza, deoarece este foarte probabil sa anunte promotii si reduceri in weekend. De asemenea, aceste medii sunt foarte bune la raportarea sau recomandarea ofertelor existente.

6. Drepturile consumatorilor cu privire la reduceri intr-un magazin online imbracaminte

Consumatorii au aceleasi drepturi, indiferent daca este vorba de o perioada de reduceri sau de o perioada normala de vanzare:

– returnati fara a da explicatii in termen de 14 zile, in functie de circumstante
– repararea produsului deteriorat sau inlocuirea produsului cu o alta caracteristica similara sau superioara
– reducerea pretului sau rambursarea sumei in cazul in care acesta este defect

Speram ca, cu aceste sfaturi, puteti profita de cele mai mari reduceri online, intr-un mod sigur.