Destinații turistice ideale pentru cei care iubesc natura

Sunteți un iubitor de natură și doriți să descoperiți cele mai frumoase peisaje din Europa, cele mai frumoase parcuri, cascade și plimbări? Vreți să vă relaxați sau să jucați sport în Europa? Găsiți inspirație pentru cea mai bună vacanță în natură din Europa, la munte sau la plajă sau city break în cele mai frumoase destinații din Europa.

SIBENIK, CROATIA

Marea Mediterană Centrală, un oraș fortificat pe mare, biblioteca siturilor istorice și culturii, protejată de roci calcaroase și de munte, binecuvantată cu mai mult de 300 de insule, insulițe, promontorii și recife în apele sale, o trezorerie vie bogată, unită într-o poezie unică a centrului urban.

BOLZANO, ITALIA

Bolzano, poarta de acces la Dolomiți, este o imagine de invidiat nu numai de deal, ci și de podgorii care contribuie la arhitectura urbană. Bolzano își datorează atmosfera sa unică, ospitalitatea și alți factori: pe străzi și în piețele pline de viață, cărările pentru cei cărora le place mersul pe jos și trei telecabine pentru cei care caută fiorul înălțimii și vederilor panoramice.

DORDOGNE VALLEY, FRANȚA

Cu patrimoniul său cultural fascinant și mediu natural frumos conservat, Valea Dordogne le are pe toate. În lunile de vară, apele limpezi ale râului Dordogne oferă o mulțime de activități distractive, inclusiv înot și canotaj. Acesta este singurul râu din Franța, care face parte din rețeaua mondială UNESCO, o recunoaștere de prestigiu pentru un mediu de o calitate excepțională. Din timpuri preistorice, Valea Dordogne păstrează multe urme ale trecutului său. De la picturile rupestre la ocupația romană, sau de razboi de o suta de ani la Renaștere, toate au modelat peisajul.

KITZBÜHEL, AUSTRIA

Kitzbühel, cea mai legendară destinație sportivă din Alpi: acest slogan sigur pe sine reprezintă un oraș care îmbină fără efort tradiția cu rafinamentul. Legendarul Hahnenkamm, o tradiție sportivă lungă și asocieri de pionierat alpin de golf și sporturi de iarnă, a contribuit la reputația la nivel mondial al Kitzbühel. Astăzi Kitzbühel rămâne un loc al contrastelor, unde pensiuni rustic tiroleze se îmbină cu buticuri de designer internaționale. Vizitatorii pot experimenta Kitzbühel în multe feluri, de la aleile din orașul medieval vechi și pârtiile impresionante, la hoteluri elegante și trasee pitorești pentru drumeții.

LAUSANNE, SWITZERLAND

Cu mai mult de 130.000 de locuitori (300.000 în cea mai mare zonă urbană), Lausanne extinde o primire foarte călduroasă oaspeților săi. Situat pe malul Lacului Geneva, cel mai mare lac din Europa de Vest, această „metropolă“ cu o față umană este un amestec blând, subtil de oraș modern, cu o inimă rurală, prins între stațiune balneară și capital comercial, lac și munte, de tip boutique și supermarket.