Cele mai bune jucarii sexuale pentru cupluri – ghid pentru începători

Există jucarii sexuale pentru femei și jucarii sexuale pentru bărbați, dar numai recent, jucăriile de sex au fost create special pentru cupluri. O parte din motivul pentru care jucăriile sexuale pentru cupluri au avut atât de mult timp să evolueze este pentru că au această stigmă atașată încât ar trebui folosite doar pentru masturbare solo.

Acum că știm că acest lucru nu este adevărat, suntem aici pentru a elimina aceste bariere și pentru a vă arăta cele mai bune jucarii sexuale care pot (și ar trebui) să fie folosite de cupluri.

Dacă sunteți nou în ceea ce privește folosirea de jucarii sexuale de cuplu și nu știți de unde să începeți, în orice sexshop veți găsi cu siguranță ceva care să se potrivească nevoilor dvs. sexuale.

Vibratorul clasic. Așa cum spune pilotul în cazul unui accident de avion: trebuie să ai grijă de tine înainte să ai grijă de ceilalți. Asta înseamnă că atunci când aduci în premieră jucarii sexuale în mix, ai nevoie de un vibrator fiabil, cu care partenerul se va simți confortabil.

Jucarii sexuale externe pentru stimularea clitorisului. Dacă tocmai ați început, o mică jucărie sexuală externă pentru stimularea clitorisului va fi foarte utilă pentru a vă ajuta să vă dați seama ce fel de vibrație vă convine cel mai bine și puteți adăuga instantaneu un vibe suplimentar preludiului și iubirii voastre.

Lubrifiantii, utilizati impreună cu jucăriile sexuale

Jucăriile sexuale cu telecomandă

Inelul pentru penis

Folosirea de jucarii sexuale este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a introduce un pic de varietate în relația voastră. Dacă ați fost împreună de câțiva ani, s-ar putea să fiți preocupat de faptul că lucrurile devin puțin cam învechite, dar jucăriile sexuale sunt modalitatea perfectă de a împrospăta puțin lucrurile.