Beneficiile unei relatii de sex fara bani

Există multe avantaje de a avea prieteni cu beneficii pentru sex fara bani și dacă nu ați avut niciodată plăcerea de a avea unul, vă prezentăm toate motivele. Nu numai că obțineți satisfacția sexuală a oricărei relații minunate, dar puteți sări peste toate prostiile pe care le implică o relație, rămânând la fel de singure, dar nu private de sex.

Obțineți satisfacție instantaneu. Când aveți un prieten cu avantaje, nu este nimic în neregulă cu trimiterea unui mesaj noaptea târziu sau planificarea unei nopți de sex fara bani. Dacă prietenul tău este mereu disponibil la fel ca tine, atunci poți obține satisfacție instantanee în câteva minute.

Nu există dramă. Fiecare relație are dramă, nu există un cuplu perfect pe pământ, dar având o relație casual te poate ajuta să eviți o interacțiune mai puțin plină de drame în viața ta. Nu există nici un rău în blocarea sau ștergerea oricărui partener de sex fara bani care încearcă să vă provoace orice dramă, deoarece acesta a fost scopul de a fi în acest tip de înțelegere.

Nu există reguli. Nu există reguli atunci când vine vorba de cât de multe ori ar trebui să vă întâlniți. Depinde de disponibilitatea reciprocă și de faptul dacă ambii sunteți în continuare interesați să continuați această întâlnire.

Fără efort. Puteți să treceți peste discuțiile superficiale despre încercarea de a cunoaște pe cineva când tot ce doriți este doar sex fara bani. Nu este nevoie să încercați să găsiți lucruri pe care le aveți în comun sau orice asemănări. Evident, ați putea dori să depuneți eforturi în aspectul fizic și igiena personală, dar nu și pentru energia de care aveți nevoie pentru a menține o relație serioasă.