Jucăriile sexuale din sexshop, beneficii la care nici nu te gândeai

Façade de sex-shop rue de la République à Rouen

În fiecare an, jucăriile sexuale devin din ce în ce mai puțin tabu. Magazinele pentru adulți nu mai sunt ascunse în aleile întunecate, ci mai degrabă sunt găsite pe străzile aglomerate și fiecare colț de internet. Studii recente au remarcat chiar că 1 din 2 femei dețin jucării sexuale, dar având în vedere acest lucru, multe femei încă se simt inconfortabil să vorbească despre jucăriile sexuale cumpărate din sexshop. Cu toate acestea, ar trebui să schimbăm această mentalitate, deoarece folosirea jucăriilor sexuale și confortabilitatea de a vorbi despre ele are de fapt multe beneficii.

Studiile au descoperit că femeile care se masturbează în mod regulat tind să aibă mai multă încredere în sine față de femeile care nu o fac. Folosirea jucăriilor sexuale din sexshop poate ameliora durerile de cap și durerea în general. Atunci când experimentați un orgasm, creierul vă inundă corpul cu endorfine, care nu numai că vă fac să vă simțiți bine, ci blochează și senzorii de durere.

Folosirea jucăriilor sexuale din sexshop vă va ajuta să vă descoperiți. Veți obține cunoștințe noi cu privire la ceea ce vă place și ce nu vă place, vă va ajuta să vă simțiți mai încrezătoare când sunteți în pat cu un partener.  Explorarea sexualității ne face mai fericiți și mai puțin stresați.

Sexul cu jucăriile sunt mai sigure decât sexul real. Nu puteți rămâne gravidă sau nu puteți contracta o boală cu transmitere sexuală de la un vibrator, de exemplu. Cu toate acestea, curățarea este încă o necesitate, deoarece puteți dezvolta și vă puteți infecta din cauza jucăriilor curățate necorespunzător.

Cu toate acestea, vă recomand să efectuați o cercetare online înainte de a achiziționa una. În sexshop găsiți o resursă excelentă pentru toate lucrurile legate de jucăriile sexuale – au produse excelente cu descrieri și mai bune, făcând alegerea una educată și ușoară.