Cum gasim cel mai bun antivirus – ghid 2017

Probabil ca aveti toata viata pe telefonul dvs. smartphone sau laptop. Fotografii, documente de lucru, note si mementouri. Unele dintre lucrurile pe care le pastrati in dispozitivele dvs. ar putea fi profund personale, lucruri pe care nu doriti sa le impartasiti nimanui – inclusiv sotiei sau sotului dvs.

Un atac malware reusit poate distruge totul. Uneori poate chiar sa va expuna informatiile personale pentru intreaga lume pentru a le vedea. Un antivirus este primul pas in a va mentine in siguranta, dar nu trebuie sa va multumiti doar cu un antivirus. Ar trebui sa gasiti cel mai bun antivirus.

Ce este software-ul antivirus si ce antivirus ar trebui sa folosesc?

Antivirus a fost intotdeauna solutia pentru a lupta impotriva software-ului malware si a tacticii criminalilor cibernetici. Și inca mai este. Malware, escrocherii de phishing – acestea sunt doar cateva dintre amenintarile care se ascund pe Internet.

Dar sa incepem cu elementele de baza: ce anume este un software antivirus si ce face?

Definitia programelor software antivirus are un astfel de aspect: O bucata de software conceput pentru a bloca virusii si alte tipuri de programe malware in introducerea dispozitivului si compromiterea datelor dvs. personale sau a hardware-ului propriu-zis.

Un bun antivirus este o necesitate. Minimizeaza timpii in care trebuie sa intrati in modul de control al daunelor pentru a curata dezordinea provocata de un atac malware cu succes.

Care este cel mai bun antivirus pe care l-ai putea folosi?

Iata trei modalitati prin care puteti gasi cel mai bun antivirus gratuit sau platit pentru dvs.:

Opiniile utilizatorilor
Expert recenzii
Testarea independenta.

Principalele comparatii intre utilizatori si revizuiri ale software-ului antivirus sunt ca puteti obtine un sentiment al performantei produsului in viata reala. O comparatie va poate ajuta sa va dati seama care este cel mai bun program antivirus pentru dvs. sau daca trebuie sa alegeti versiunea gratuita sau platita.

Forumurile Cybersecurity sunt inca unele dintre cele mai bune locuri pe care le puteti verifica pentru a gasi recenzii bune si de incredere si comparatii ale software-ului antivirus.

PC Magazine este destinat sa raspunda oricaror intrebari legate de computerele si software-ul care ruleaza pe ele, inclusiv antivirus.

Pentru a accesa recenziile, tastati \”cel mai bun antivirus\” in caseta de cautare si alegeti unul dintre cele doua articole de top de Neil Rubenking (unul dintre expertii de top din domeniu).