Cele mai bune aplicatii de fitness

Datorita imbunatatirilor senzorilor integrati in smartphone-urile noastre, aplicatiile de fitness nu au fost niciodata atat de populare. Acestea ne permit sa inregistram diferite statistici, de la distanta inregistrata de dimineata pana la timpul petrecut cu ridicare de greutati seara. Daca sunteti in cautare pentru o aplicatie care va ajuta sa inregistrati si sa intelegeti toate aceste date, exista o multime de unde puteti alege.

Aici sunt cele mai bune aplicatii de fitness pentru Android.

Runkeeper va permite sa utilizati transmitatorul GPS al telefonului dvs. pentru a va inregistra ritmul si distanta de rulare pe diferite cai. Utilizatorii pot seta in plus un ritm al obiectivului, iar aplicatia va va alimenta actualizarile audio pentru a ramane pe drum cu tempo-ul. Functia noastra preferata ramane integrarea muzicala a aplicatiei, ceea ce va permite sa ascultati melodiile si sa sariti melodii fara a parasi aplicatia.

Runtastic este o aplicatie inteligenta, cu o interfata simpla care nu sacrifica functii avansate. Aplicatia utilizeaza senzorii smartphone-ului dvs. pentru a urmari valori, cum ar fi distanta si ritmul relativ, precum si caloriile arse si ritmul cardiac.

Strava este o aplicatie excelenta de urmarire care monitorizeaza traseele dvs. sau traseul cu bicicleta prin GPS. Imbunatateste antrenamentul cardi,  aducand un spirit competitiv rutinei tale. De asemenea, are suport Android Wear.

Moves. Fie ca mergeti pe jos, calatoriti cu bicicleta sau alergati – cu ajutorul GPS-ului smartphone-ului dvs., Moves afiseaza datele intr-o cronologie usor de citit, ceea ce il face un jurnal distractiv si intuitiv. De asemenea, se conecteaza cu alte aplicatii si recunoaste locurile specifice din viata dvs., ajutandu-va sa vizualizati mai bine rutinele si obiceiurile dvs.

MyFitnessPal
Cea mai buna aplicatie de fitness pentru a urmari mancarea

MyFitnessPal este o aplicatie gratuita de inregistrare a alimentelor care va permite sa urmariti caloriile si sa setati obiective personalizate, facandu-l ideal pentru persoanele care au alte scopuri decat sa manance “mai putine calorii”.