Tarot gratis pentru dragoste si relatie – descopera viitorul in dragoste

Tarotul dragostei nu numai ca ne da raspunsuri la intrebarile pe care le avem acum in inimile noastre, dar, de asemenea, este un ghid bun de invatare pe care il puteti utiliza in viata, in general.

Este foarte dificil sa stiti ce gandeste o persoana, dar exista ajutor pentru a obtine acest raspuns fara a trebui sa faceti eforturi pentru a a-i citi gandurile. O etalare carti de tarot pentru dragoste si relatie, va poate oferi aceste raspunsuri.

Tarotul iubirii vine in ajutorul dvs. Cum functioneaza?

Tarotul este o forma veche de ghicire care foloseste semnificatiile simbolice ale cartilor pentru a oferi indrumari cu privire la problemele vietii. Fiecare dintre cele 78 de carti din pachet, au o semnificatie individuala. Citirile pot oferi indrumari pentru rezolvarea unei probleme sau a unei situatii. Invatarea de a interpreta cartile in timp ce recurgeti la propria dvs. intuitie, va poate oferi informatii utile cu privire la unele aspecte, in special cand vine vorba de dragoste.

Puntea tarotului este bogata in simbolologie si intelesuri, atributii zodiacale, numerologie, si unii autori chiar ii atribuie corespondente cabale.

Etalare carti de tarot pentru dragoste si relatie

Pentru a face acest lucru, este necesar sa urmati urmatoarele instructiuni:

Concentrati-va pe dragoste sau relatii si amestecati cartile de tarot. Acum trebuie sa le puneti pe masa, formand o potcoava cu ele. Pentru a le deschide asa, trebuie sa porniti de la stanga, mergand spre dreapta.

Acum este momentul sa incepeti alegerea cartilor si faceti interpretarea fiecareia dintre ele:

In acest caz, prima carte va spune despre trecut. Cu aceasta puteti cunoaste acele influente din trecut care afecteaza consultatia sau situatia actuala.

A doua carte este cea care ne spune despre prezent si modul in care vedeti situatia.

Cartea 3, pe de alta parte, ne spune despre temerile pe care le aveti. Aceasta este si cartea asteptarilor pe care le aveti si a sperantelor.

Urmatoarea carte, 4, este cea care ne spune despre partea negativa a situatiei iubirii. Se poate referi, de exemplu, la conflictele care se afla in relatia dvs.

In cazul celei de-a cincea carti, aceasta este cea care dezvaluie influentele externe. Aceste influente pot veni atat din mediul inconjurator, cat si din jurul dvs. Anturaje, rude, prieteni, insotitori etc.

Cartea 6 este cea care evidentiaza cursul recomandat care trebuie luat daca doriti sa obtineti ceea ce doriti sau va propuneti.

In ceea ce priveste cartea finala sau numarul 7, aceasta este cea care dezvaluie rezultatul posibil al actiunii care trebuie indeplinita. Avand in vedere o situatie si un potential actual, ea ne spune ce putem realiza daca urmam acest ghid si sugereaza recomandari.

Pentru a avea raspunsul la consultatie tarot gratis, trebuie sa descifrati initial semnificatia fiecareia dintre carti, care este prevazuta cu o definitie speciala, si apoi trebuie sa faceti o interpretare a mesajului.

Relaxati-va si goliti-va mintea. Luati un moment sau doua pentru a va concentra asupra intrebarii la care doriti un raspuns. Se amesteca cartile in timp ce va ganditi la acest subiect, si taiati pachetul.

Luati prima carte si o puneti cu fata in jos in fata dvs. Aceasta este cunoscuta sub numele de carte de intentie si va reprezinta si toate problemele care inconjoara viata de dragoste. A doua carte este asezata orizontal peste prima, si reprezinta obstacolele sau provocarile pe care va trebui sa le depasiti.

Lasati a treia carte in partea stanga a primelor doua. Acest lucru simbolizeaza trecutul recent si scoate in evidenta problemele care v-au afectat relatiile.

A patra carte este plasata in partea dreapta a primelor doua si reprezinta rezultatul posibil al relatiei sau situatiei iubirii.

Verificati informatiile din cartea inclusa in setul dvs. de tarot gratis sau o referinta pentru a intelege semnificatia individuala a fiecarei carti. Combinati cu intuitia si sentimentele dvs. cu privire la aceasta problema, iar acest lucru va poate ajuta sa raspundeti la intrebari si sa descoperiti cum sa procedati.

Multe variante de carti de tarot gratis sunt disponibile. Daca sunteti incepator, pachetul de ucenici este cea mai buna optiune si este cel mai frecvent utilizat.

Daca puteti petrece ceva timp incercand sa invatati semnificatiile cartilor inainte de a face o etalare, experienta va fi mai intuitiva si, prin urmare, mai utila.

Concluzie

Citirea cartilor de tarot trebuie abordata intr-un mod destul de superficial. Atunci cand cartile par sa trimita un mesaj negativ, amintiti-va influenta propriilor actiuni in viata dvs. si liberul arbitru. O etalare carti de tarot pentru dragoste si relatie trebuie vazuta ca o forma de indrumare si sugestie, nu ca o concluzie definitiva a unei situatii.