Reguli de sex direct pentru bărbați

Datingul cu femei moderne este foarte ușor atunci când utilizați o abordare care este potrivita pentru mediul de intalniri de astăzi. Scena de dating s-a schimbat foarte mult în ultima vreme, astfel, aici sunt câteva reguli de intalniri care vor face mult mai ușor procesul de sex direct mult mai ușor.

Deși majoritatea femeilor se comportă ca și când nu ar face sex direct cu un tip în prima seară sau la prima intalnire, statistic vorbind, majoritatea femeilor fac sex mai repede.

De exemplu:

Un studiu efectuat în SUA a constatat că 55% dintre cupluri au făcut sex direct la prima lor întâlnire.
Un studiu realizat în Europa a constatat că 70% dintre femei recunosc că avut o aventură de-o noapte.
Un studiu efectuat în Regatul Unit a constatat că 49% dintre femei au recunoscut că au avut o aventură de-o noapte.

Aproape toate femeile trec prin viață în modul OFF și se vor simți doar atrase de un tip dacă interacționează cu ea și afișează unele trăsături de personalitate, comportamente și calități interioare atractive și excitante pentru femei.

De exemplu: încredere, carisma, farmec, umor, vibrație masculină etc.

Deoarece aproape toate femeile trebuie să interacționeze activ cu un tip înainte de a putea decide dacă vor să facă sex direct cu el, tind să fie foarte pasive sau indiferente atunci când vine vorba de bărbați. Unul dintre motivele pentru care atracția unei femei funcționează în acest fel este de a se asigura că nu vor da șansa unor bărbați nesiguri.

Un alt motiv pentru care femeile nu se apropie în mod activ și încearcă să agațe bărbații este că nu vor să pară prea ușoare atunci când vine vorba despre sex direct.

Arătându-i că se poate controla singură atunci când vine vorba de sex, o femeie știe că îl va ajuta pe bărbat să aibă încredere în ea dacă intră într-o relație. Bărbații știu că tot ce va dura pentru ca o femeie să fie pusă este pentru ea să spună: “Da” celor 100 de băieți care o privesc, o cheamă la ea sau încearcă să o agațe în fiecare săptămână.