Întâlniri online sau întâlniri sex?

În măsura în care multe dintre activitățile pe care le facem în ziua de azi au devenit dependente de calculator și Internet, am putea spune că nu ne-am vedea existând într-o lume în care Internetul nu ar mai fi. Facem cumpărături online, plătim facturi online, vizionăm filme online (ce rost mai are să cheltui bani pe bilete la cinema?), ba chiar ne și îndrăgostim și ne cuplăm online. Care e farmecul în toate acestea? Mai puțini bani, mai puțin timp, rapiditate în revolvarea problemelor? Și de când a te îndrăgosti în adevăratul sens al cuvântului a devenit o „problemă” de care Internetul trebuie să se ocupe? Într-o lume în care supremația Internetului domină, în care relațiile din viața de zi cu zi s-au mutat aproape cu totul în spațiul virtual, tu ce ai alege între întâlniri online și femei sex bucuresti ?

Este deja cunoscut faptul că din ce în ce mai mulți tineri cad pradă sexului virtual și preferă această metodă de a se „cupla” cu aproape orice străin care îi iese în cale în momentele de singurătate și mai ales atunci când hormonii par să fie mai agitați decât de obicei. De ce? S-ar putea să fie tot din dorința de a economisi a omului – timp, eforturi de a cuceri, lipsa responsabilității de a te mai interesa sau preocupa de bunăstarea celuilalt, faptul că nimic rău nu se poate întâmpla în urma unei asemenea experiențe (nu pot apărea consecințe neprevăzute).

Dar sunt într-adevăr întâlnirile online mai bune decât intalniri sex? Cei care au gustat din experiența unei vieți sexuale active și bogate, ar putea spune cu mâna pe inimă că nu, însă la fel de sigur ar fi faptul că nu ar spune nu nici unei experiențe virtuale de acest gen, chiar dacă se află la momentul curent într-o relație, căsătorie sau orice altă formă de conviețuire cu un partener. Intalniri sex oferă mult mai multe avantaje la nivel senzorial decât o fac întâlnirile online. Într-o partidă de sex pe cinste, ai nevoie de prezența celuilalt lângă tine, să-i simți atingerile și respirația, să știi că se bucură la fel de mult ca tine de acele clipe. Ori, așa ceva nu poate fi egalat sau depășit în simțire de atingerea unei tastaturi sau a câtorva click-uri reci ale mouse-urilor, nici măcar de vederea celuilalt dezbrăcat la o cameră web.

Da, e adevărat că te poți folosi de Internet pentru a obține cu mai multă ușurință niște intalniri sex, iar acesta ar fi probabil singurul motiv pentru care ar trebui să te folosești de supremația online-ului – pentru a ajunge mai repede la persoane în căutare de aceleași aventuri și experiențe ca și tine. În mediul online, navighează suficienți utilizatori în căutare de sex, mai ales de întâlniri sex cu străini pentru care nu trebuie să-și asume nici un fel de responsabilitate. E ca și când ai avea o aventură de-o noapte cu cineva pe care nu trebuie să-l mai suni a doua zi, însă cu întâlniri sex obținute din mediul online, lucrurile se mișcă mult mai rapid ca în viața reală. Așadar, între întâlniri online și fb69.net, care ar fi alegerea ta?
Sau un chat c ufemei si fete din Romania singure in cautare de o relatie discreta?