Cadoul ideal de Craciun pentru sotia ta!

Ecstatic woman opening Christmas presents.

Deja am pasit in sezonul cadourilor, in sezonul in care miroase a cozonaci, a veselie si fulgii de zapada urmeaza sa se astearna frumos peste orase si peste sate. Insa, e luna in care cu siguranta te intrebi ce sa-I cumperi sotiei tale, pentru ca iti doresti sa o vezi fericita atunci cand in dimineata de Craciun gaseste sub brad exact ceea ce isi dorea de multa vreme. Femeile sunt greu de multumit: asta cred barbatii, insa daca stii cum, poti afla dinainte ce viseaza sotia ta sa primeasca de la Mos Craciun!

Ecstatic woman opening Christmas presents.

Ascult-o si poti afla chiar de la ea ce isi doreste

Stii ca sotia ta vorbeste foarte mult de obicei, insa uneori nu o mai asculti pentru ca nu ai rabdare sau pentru ca esti atent la altceva in momentul respectiv. Daca vrei sa afli chiar de la ea ce isi doreste, atunci ar fi bine sa o asculti. Atunci cand mergeti in oras, cu siguranta o vei vedea uitandu-se cu jind la o hainuta pe care si-o doreste foarte mult, dar pe care nu se indura sa o cumpere, gandindu-se ca ar putea cumpara altceva pentru casa, care sa fie util pentru toata lumea. De asemenea, cand va uitati la televizor si sunt reclame, s-ar putea sa o auzi exclamand: Vreau si eu asta!. Nu in ultimul rand, ai putea sa afli ce isi doreste sotia ta de Craciun si daca o intrebi in gluma ce vrea de la Mosul. Ea iti va raspunde tot in gluma, insa asa se spun adevarurile uneori. Asadar, ascult-o si acorda-i atentie. De fapt nu e greu sa o faci sa iti spuna ce cadou vrea.

Vorbeste cu prietenele ei

Femeile vorbesc foarte mult intre ele si de regula isi spun una alteia ce isi doresc sa primeasca intr-o zi cadou. Cel mai probabil, prietenele sotiei tale deja stiu de ceva vreme ca sotia ta vrea setul acela de bijuterii pe care l-a vazut la un magazin anume sau cizmele acelea de piele care costa prea mult pentru ea. De asemenea, poti afla ce cadou isi doreste sotia ta de Craciun si de la mama sau de la sora ei. Sunt tot persoane pe care le poti intreba, bazandu-te pe discretia lor!

Ce cadouri sa eviti?

Daca preferi sa mergi la cumparaturi de Craciun pentru sotia ta pe cont propriu, fara sa ceri parerea nimanui, atunci ar fi indicat sa eviti cateva lucruri. In primul rand, nu ii cumpara ceva ce are deja. Uita-te cu atentie in lucrurile ei acasa si gaseste ceva ce crezi ca si-ar dori, dar nu are inca. Evita lucrurile banale, care nu transmit nimic. Daca sotia ta nu este deloc romantica, ci mai degraba realista, atunci poate ar fi bine sa eviti lumanarelele parfumate sau ramele foto.

IMG_9586

Intreb-o direct

In cazul in care nu ai nici idei si nici nu vrei sa apelezi la terte persoane, dar totusi vrei cadoul ideal de Craciun pentru sotia ta, o poti intreba direct ce isi doreste. Astfel nu va mai exista nicio surpriza, dar cel putin vei sti ca ai mers direct la sursa si ea va primi ce voia de multa vreme. De regula, asa procedeaza cuplurile care au ani buni de relatie sau casnicie. Puteti chiar sa mergeti impreuna la cumparaturi si fii sigur ca tot ii vei vedea zambetul larg si cald atunci cand va primi cadoul.