Tu știi să aplici corect rimelul pe gene?

Mascara poate aduce cu adevărat frumusețe ochilor dvs. făcând genele tale să arate mai dramatic. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștiente de modalitățile potrivite de a utiliza acest produs de frumusețe în avantajul dumneavoastră. Indiferent dacă utilizați mascara de la o linie de lux sau una de la un brand obișnuit, este important să știți cum să îl utilizați corect.

Iată câteva sfaturi pentru a începe:

Aveți la îndemână rimelul (rimelurile) și instrumentele potrivite

Chiar dacă aveți deja un rimel în setul de machiaj, puteți adăuga întotdeauna și pe al doilea. Prin potrivirea și stratificarea diferitelor tipuri de rimel, veți obține dublu efect și de două ori mai multe beneficii.

Înainte de a pune mascara, curățați genele

Multe femei fac greșeala de a-și întoarce genele după ce pun pe mascara. Desigur, asta nu se termină destul de bine. Cleștele de întors fie se va mișca pe rimelul umed, fie genele se vor lipi. Si daca astepti ca rimelul sa se usuce inainte de întoarcere, nu va mai functiona, deoarece genele vor fi mai putin flexibile pana atunci. De fapt, genele cu rimel uscat sunt mai predispuse la rupere. Deci da, întoarceți mai întâi genele pentru a evita aceste situații.

Un alt truc pe care îl puteți folosi este să îndoiți capul rimelului. Astfel, este mai ușor de manevrat, mai ales când se aplică rimel pe zone greu accesibile cum ar fi colțurile interioare și exterioare ale ochilor. Asigurați-vă că o faceți cu atenție și ușor pentru a evita ruperea baghetei.

Începeți cu genele de jos

Începând cu setul inferior de gene, veți evita să lăsați acele mici picături de rimel negre pe pleoape și sub ochi. Deși există și riscul de a împroșca rimelul pe obraji când îl aplicați mai întâi pe genele inferioare, tot ce trebuie să faceți este să vă înclinați puțin capul înainte pentru a evita acest lucru.

Apoi continuați spre partea de sus

Pentru a finaliza aspectul, aplicați rimelul pe genele de vârf. Pentru a face acest lucru, utilizați o mișcare zig-zag atunci când aplicați pentru a ajuta la crearea unui efect ondulat asupra genelor. Simțiți-vă libere să aplicați două sau trei straturi pentru a obține grosimea dorită.

După cum arată aceste sfaturi, aplicarea rimelului nu trebuie să fie o provocare. Doar urmați-le pentru a vă bucura de o privire plină de gesturi pentru o zi întreagă!