Accesorii must-have în primăvara-vara 2017

În fiecare sezon, salutam tendințele sezoniere, care sunt fie foarte familiare, fie noi. De la genți, pantofi, bijuterii și accesorii pentru păr, este cu siguranță greu să ținem pasul cu fiecare accesoriu fabulos cu care designerii de modă din toate părțile lumii le-au utilizat în prezentările lor. Și aceasta este cazul în care intervenim! Suntem aici pentru a colecta și compila fiecare tendință de sezon!

Astăzi, vă prezentăm cele mai trendy accesorii la modă pentru primăvară pe care nu trebuie să le ratați în acest sezon! Credeți-mă când spun că există un accesoriu pentru toată lumea! Genți cu ornamente, sandale cu platformă, și ooh, am menționat diademele? Vă prezentăm cele mai trendy accesorii pe care să le adăugați în garderobă în această primăvară.

Genți cu ornamente

Ai crede că gențile cu ornamente sunt ceva potrivit pentru un copil de cinci ani, dar ele sunt extrem de populare în acest sezon, deoarece cât mai mulți designeri de modă le folosesc pentru adăugarea scântei la ținutele lor. Există ornamente care s-ar potrivi cu gustul minimalist și înflorituri, care sunt visul celor care preferă un stil mai maximalist.

Sandale cu platformă

Aceasta este o altă tendință populară în primăvara 2017.  Sandalele cu platformă au un aspect uimitor și modern, casual, foarte confortabile.

Lanțuri de corp

Lanțurile de corp sunt cu siguranță o tendință în acest an. Sunt prezente în modă de ceva timp, dar în acest sezon de primăvară-vară au devenit chiar mai populare. Ceea ce pot spune despre aceste bijuterii, însă, este faptul că sunt perfecte dacă sunt purtate cu costum de zi cu zi simplu și casual.

Cercei declarație

Cerceii declarație au avut momentele lor trecătoare în sezoanele trecute, dar am sentimentul că le vom vedea mai frecvent pe pistă și pe covorul roșu. Dacă încă sunteți ezitante cu privire la această tendință, începeți cu cercei mai puțin voluminoși.